KUILU Elevators Oy

Haastamme perinteiset toimijat tekemällä asiat kustannustehokkaasti

Ammattitaitoinen perheyritys

Olemme ammattitaitoinen hissialan palveluita tarjoava Pirkanmaalainen perheyritys. Meille tärkeintä on tuottaa asiakkaillemme laadukkaita palveluita, jonka takaavat alan parhaat tekijät ja laadukkaat komponentit. Teemme työtämme intohimosta alaa kohtaan. Tuotteisiin ja palveluihimme kuuluvat hissien modernisoinnit, korjaukset ja huollot, hissien asennustyöt, koulutukset. Tarjoamme palveluitamme myös marine hisseille.

Arvoista vastuullisuus, ympäristö, läpinäkyvyys ja tavoitettavuus ohjaavat Kuilun toimintaa. Olemme tavoitettavissa, jotta saat avun yhdellä puhelinsoitolla.

Tarjoamme teille vain parasta

Hissiprojekteissa käytämme alan huipputeknologiaa. Komponentit, joita käytämme läpäisevät tarkan seulan, jotta hissiprojektien lopputulos vastaa modernia hissiä. Hissillä työskentelevien turvallisuus myös vastaa standardin SFS5880 vaatimuksia. Osaavat tekijät ovat vahvuutemme ja haluammekin olla tulevaisuuden vetovoimaisin työnantaja hissialalla.

Tavataan pian!

Odotamme innolla yhteydenottoanne ja tulemme mielellämme kertomaan lisää myös paikan päälle. Kaikki kysymykset ovat tervetulleita ja vastaamme niihin oikein mielellämme. Haluamme auttaa teitä löytämään parhaan ratkaisun juuri teidän kiinteistönne tarpeisiin.

Osaamisemme

  • Kokemusta tuhansista hisseistä yli 13 vuoden ajalta

  • Toimintamme ulottuu koko Suomeen ja kansainvälisille markkinoille

  • Rehellistä ja luotettavaa palvelua asiantuntijoilta