Ota yhteyttä!

Kun haluatte päästä helpolla

Huippuammattilaiset palveluksessasi! Hissiremonttien asiantuntija KUILU Elevators Oy tarjoaa vuosien laajalla kokemuksella ja tinkimättömällä palveluasenteella vaihtoehdon uuden hissin hankkimiselle.

Asiakkaana olet meille aina ensimmäisenä hissijonossa. Meille tärkeitä arvoja ovat vastuullisuus, läpinäkyvyys ja rehellisyys. Haluamme olla tavoitettavissa, jotta saat avun ongelmaasi yhdellä puhelinsoitolla.

Kuilu Elevators Oy

Voit jättää myös yhteydenottopyynnön

Janne Keränen

Toimitusjohtaja
0440945858
janne.keranen@kuiluelevators.fi

Olen 35 vuotias Kuilun perustaja, ja toimitusjohtaja. Minulla on yli 13 vuoden osaaminen hissien parissa työskentelystä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Olen aloittanut hissiurani vuonna 2005 KONE Oy:n palveluksessa. Työskentelen energisesti ja päämäärätietoisesti.

Ota yhteyttä, kun haluat laadukasta ja asiantuntevaa näkemystä hissiasioihin liittyen! Keskustelen niistä mielelläni puhelimitse tai paikanpäällä.

Katja Limatius

Toimistopäällikkö
0408309453
katja.limatius@kuiluelevators.fi

Toimin myynnin, markkinoinnin ja hallinnon tehtävissä.

Olen sosiaalinen ja ystävällinen asiakaspalvelun ammattilainen, työskentelyni on aina asiakaslähtöistä. Olen erittäin tarkka hyvästä työnjäljestä ja pidänkin yrityksen huolellisesti järjestyksessä. Aikaisempi osaamiseni on karttunut asuntomyynnin ja pankkialan tehtävissä.