Hissin korjaus ja huolto

Korkealaatuista kunnossapitoa Marine hisseille

Tarjoamme korkealaatuista Suomalaista osaamista laivojen hissitöihin. Tarkka, yksilöllinen ja ennakoiva huolto takaavat toimintavarman hissin ja mielenrauhaa laivalla. Palvelumme on joustavaa ja asiakkaan toiveita kunnioittavaa. Pystymme tarjoamaan palveluitamme myös nopean avuntarpeen tullen.

Palveluihimme kuuluvat laivahissien huollot, korjaukset, vikatyöt ja laivahenkilökunnan koulutukset. Kuilu tarjoaa parhaat suomalaiset tekijät, joilla on hissiasentajan ammattitutkinto ja hissialalla vaadittavat luvat ja ammattipätevyydet. Suomessa hissiala on tarkasti säännelty.

Työskentelemme mielellämme myös yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa ja tarjoamme osaamistamme sitä tarvitseville.

Pyydä tarjous tarvitsemastasi palvelusta!

 

Kuilu Elevators Oy

Kuilu Elevators Oy on ammattitaitoinen hissialan palveluita tarjoava suomalainen perheyritys. Meille tärkeintä on tuottaa asiakkaillemme laadukkaita palveluita, jonka takaavat alan parhaat tekijät ja laadukkaat komponentit. Teemme työtä intohimosta alaa kohtaan. Kuilun tuotteisiin ja palveluihin kuuluvat hissien modernisoinnit, korjaukset ja huollot, hissien asennustyöt ja koulutukset. Arvoista vastuullisuus, ympäristö, läpinäkyvyys ja tavoitettavuus ohjaavat Kuilun toimintaa.

Palvelut laivoilla

Koulutukset

Tarjoamme koulutuksia laivan henkilökunnalle. Koulutukset ovat tarkoitettu erityisesti laivan sähkömiehille. Koulutuspaketti muodostuu koulutettavien ammattitaidon mukaan: uudelle sähkömiehelle opetamme perusteet ja jo kokeneemmalle annamme syvempää perehdytystä hissin tekniikasta, vianhausta ja huollosta. Tarjoamme myös laivan siivoojille koulutusta hissin turvallisesta siivouksesta.

Korjaukset

Tarjoamme hissin korjauspalvelua myös erillään huoltosopimuksesta. Esimerkiksi vuositarkastuksissa havaitut puutteet ja myrskyvauriot vaativat pikaisia korjauksia. Pystymme korjaamaan puutteet ja vauriot nopeasti ja joustavasti.

Vianhaku

Meillä on erityisosaamista KONEen LCE-sähköistyksellä varustetuista hisseistä ja niiden vika- ja erikoisvikatöistä. Kertyneen kokemuksen myötä pystymme havaitsemaan hankalimmatkin viat ja korjaamaan ne. Mekaanisten vikojen haku ja korjaaminen ovat myös vahvaa osaamistamme.

Huolto

Huoltojen yhteydessä painotamme kokonaisvaltaista ja ennakoivaa kunnossapitoa. Tämä tarkoittaa sitä, että korjaamme kuluneet ja rikkoutuneet osat välittömästi. Näin takaamme turvallisen ja toimintavarman hissin. Laajennettu huolto-ohjelma tarjoaa erittäin tarkan analyysin hissin tilasta, jolloin vuositarkastuksen tekeminen on helppoa. Tarvittavat korjaukset saadaan tehtyä nopeasti ja selkeä analyysi kertoo kaiken oleellisen hissin tilasta nyt ja tulevaisuudessa.

Kuilun aikaisempi kokemus Marine hisseistä

Laivahissien parissa työskentelystä kokemusta on kertynyt kymmenissä eri laivoissa, suorittaen vastaavia työtehtäviä kuin mitä Kuilu Elevators Oy nyt tarjoaa. Aikaisempaa kokemusta löytyy mm. seuraavien laivayhtiöiden laivoilta: Royal Caribbean Cruise, Disney Cruise Line, Norwegian Cruise Line, Carnival Cruise Lines, TUI Cruises, ym….