Kuntoarvio

Kuntoarvio hissillenne

Ajan mittaan hissin tekninen kunto heikkenee käytöstä johtuvan rasituksen, kulumisen ja materiaalien ikääntymisen vuoksi.
Hissin kuntoarvion avulla tulevat korjaukset voidaan suunnitella ajoissa ja sovittaa taloyhtiön/kiinteistön kunnossapito- ja rahoitussuunnitelmaan.

Tarjoamme laajaa hissin kuntoarviota

Kuntoarvion avulla selvitetään (näkö- ja kuulohavainnoin sekä testein ja mittauksin) hissin tekninen kunto ja turvallisuustaso.

Kuntoarvion päätteeksi toimitamme raportin, jossa annamme ehdotukset toimenpiteistä, joilla hissin tekniikka saadaan vastaamaan nykyaikaisen hissin ominaisuuksia. Käymme havainnot läpi myös suullisesti isännöitsijän ja hallituksen puheenjohtajan kanssa.

Käsittelemme raportissa myös varaosien saatavuutta ja määrittelemme tehtyjen havaintojen perusteella välttämättömät korjaus- ja perusparannustoimenpiteet. Kuntoarviossa tarkastellaan seuraavan viiden vuoden ajanjaksoa ja standardi SFS 81-80 toteutumista hissitekniikan ja turvallisuustason uusimis- ja perusparanustarpeen osalta.

Milloin on aika teettää kuntoarvio?

  • Hissin käyttöönotosta on kulunut 10-15 vuotta
  • Sen jälkeen 5 vuoden välein
  • Epämääräisiä ääniä hissillä ajaessa
  • Vikatiheyden lisääntymistä
  • Hissi pysähtyy epätarkasti

  • Huolto- /korjauskustannukset kasvavat

KAMPANJA:

Onko taloyhtiösi hissi rakennettu ennen vuotta 1990?

TILAA nyt ILMAINEN hissin laaja kuntoarvio! *

Ilmaisia arvioita jäljellä

9/50

*Hissin laaja kuntoarvio ennen vuotta 1990 rakennetuille hisseille on ilmainen 50 ensimmäiselle hissille Pirkanmaan alueella.

Tilaa hissin laaja kuntoarvio!

Kun tilaat hissin kuntoarvion, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme ajankohdan jolloin tulemme tekemään arvion.

Hinta 359.00€ + ALV24% / hissi

Tilaa kuntoarvio