Hissin peruskorjaus

Kustannukset alas, ympäristöarvot ylös

Hissin peruskorjaus on pitkällä aikavälillä kustannustehokas päätös, koska se on hankintahinnaltaan jopa 20 – 30% edullisempi kuin kokonaan uuden hissin asentaminen. Modernisointi on hyvä asia myös kestävän kehityksen kannalta, koska uudet vaihdettavat komponentit vähentävät usein hissien energiankulutusta.

Huolella valitut, myös maailman suurimpien valmistajien käyttämät komponentit varmistavat varaosien saannin pitkälle tulevaisuuteen. Sähköistyksemme on pitkällä aikavälillä huomattavasti edullisempi kunnossapidon kannalta verrattuna isoihin brändeihin. Näin saamme pidettyä käyttökustannukset hyvinkin edullisena vaikka hissin huoltoyhtiö vaihtuisikin vuosien varrella.

Toiveidenne mukaan räätälöity modernisointi loihtii hissistänne taas uudenveroisen!

Miksi peruskorjaus on tärkeää?

1. Ympäristön vaaliminen

Peruskorjauksessa pystytään hyödyntämään isoa osaa vanhasta hissistä, jolloin ei tarvitse hävittää kokonaan vanhaa hissiä ja tuottaa uutta hissiä josta olisi ympäristöllemme enemmän haittaa.

2. Kustannukset

Peruskorjatun ja uuden hissin välinen hintaero on merkittävä. Taloyhtiön on mahdollista saada lähes uutta vastaava hissi peruskorjattuna huomattavasti edullisemmin kuin täysin uusi hissi. Tarjoamme laadukkaille tuotteillemme jopa 5 vuoden takuun.

3. Käyttömukavuuden lisääntyminen

Hissistä tulee hiljainen ja käyttökustannukset muuttuvat edullisemmiksi pitkäksi aikaa, mikä tietysti nostaa samalla myös kiinteistön ja osakkeiden arvoa.

Hintaesimerkki

Hissiremontti vuonna 1970 rakennettuun kerrostaloon jossa on kahdeksan kerrosta ja alkuperäinen hissi. Teemme hissille laajan modernisaation ja lisäämme vanhojen kääntöovien tilalle automaattiovet ja korinovet. Hissistä tulee tekniikaltaan ja visuaaliselta ilmeeltään uutta vastaava, huoleton käyttää kymmeniksi vuosiksi eteenpäin.

Tämän esimerkin mukainen modernisaatio maksaa n. 70 000 € (sis alv 24%).

Asiakas voi hakea ARA:lta avustusta hissin esteettömyyskorjauksista jopa 45%. Autamme asiakastamme avustushakemuksen teossa, kysy meiltä lisää.

Miten hissin peruskorjaus tyypillisesti etenee?

Kartoitus

Yhteydenoton jälkeen kartoitamme hissien tilanteen ja tarpeet yhdessä asiakkaan kanssa. Otamme samalla tarvittavat mitat.

Tarjous

Teemme asiakkaallemme tarjouksen, joka sisältää kolme (3) eri vaihtoehtoa sen mukaan, kuinka laajan peruskorjauksen asiakas haluaa. Tarjouksen vaihtoehdot ovat kuitenkin laadittu aina yksilöllisesti juuri kyseisen hissin tarpeiden mukaan.

Neuvottelu

Neuvottelut ja tarvittaessa taloyhtiölle esittäytyminen (esim. taloyhtiön tai hallituksen kokouksen yhteydessä). Kerromme mitä hissin peruskorjaaminen tarkoittaa ja miksi se kannattaa tehdä.

Sopimus

Sopimuksen tekeminen, jolloin sovimme aikatauluista sekä kaikista yksityiskohdista asiakkaan kanssa.

Peruskorjaus

Peruskorjaaminen alkaa (kesto n. 3-6 viikkoa). Laitamme hyvissä ajoin rappukäytäviin llmoituksen töiden aloittamisesta ja kestosta.

Tarkastus/luovutus

Työn valmistuttua tarkastamme hissin yhdessä tarkastuslaitoksen edustajan kanssa ja teemme hissin luovutuksen asiakkaalle hissi kerrallaan.

Löydetään
Teille sopivin hissin peruskorjaustapa

Pyytäkää KUILUn asiantuntija maksuttomalle käynnille ja etsitään sopivin tapa modernisoida hissi taloyhtiöllenne.

Lue lisää!